Patiëntenfilms en folders

Het Alrijne Ziekenhuis heeft diverse folders over orthopedische onderwerpen. In het ziekenhuis kunt u op de polikliniek of op de verpleegafdeling folders meenemen. Steeds meer folders komen online.

Alle beschikbare orthopedische folders en andere relevante folders van het Alrijne Ziekenhuis kunt u inzien via de link in de lijst hieronder.

Online beschikbare folders Alrijne:

Online beschikbare films Alrijne:

Films en folders van de NOV:

Folders:

De Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV) is de beroepsvereniging van orthopedisch chirurgen. De NOV heeft op de site Zorg voor Beweging meerdere folders beschikbaar over diverse orthopedische aandoeningen en behandelingen. Op de genoemde website kunt u op één van de onderdelen van het lichaam klikken en zo uitgebreide informatie per gewricht vinden.

Films:

Naast een uitbegreid scala aan folders zijn er ook diverse films en animaties te vinden op YouTube. Klik hier voor de films. 

Magazine:

Heeft u belangstelling voor nadere informatie van de NOV over orthopedische zorg, klik dan hier om de online edities te kunnen lezen van de beschikbare jaarmagazines "Zorg voor Beweging".

Voor het kunnen lezen van bovenstaande folders (pdf bestanden) heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig. Om dit op uw computer te installeren klikt u op de afbeelding.

 

  

Terug naar het onderwerp Orthopedische informatie - Ga terug naar boven