Polikliniek locaties

Indentificatieplicht
Met de invoering van het nieuwe zorgstelsel zijn ziekenhuismedewerkers verplicht u naar uw identificatiebewijs te vragen. Tevens dient u bij bezoek aan de polikliniek voor iedere aandoening een verwijsbrief van uw huisarts mee te nemen. Vergeet daarom bij ieder bezoek aan het ziekenhuis uw legitimatiebewijs en uw verwijsbrief niet !

         

Locatie Leiderdorp

De polikliniek orthopedie vindt u op de begane grond in de nieuwbouw grenzend aan het parkeerterrein P1. De poli bereikt vanuit de hoofdingang. In de hal neemt u de eerste gang rechts, aan het einde van deze gang vindt u aan de linker zijde de polikliniek (nummer 22).

Gipskamer

Indien u een afspraak heeft op de gipskamer hoeft u zich niet bij de polikliniek (nummer 22) te melden, maar kunt u rechtstreeks naar de gipskamer komen. Indien u de hal door loopt en na het restaurant (door de klapdeuren en nog voor de lift) rechts af de lange gang in slaat, ziet u direct na de polikliniek heelkunde de gipskamer aan de rechter kant (nummer 87). U kunt plaatsnemen in de wachtkamer links (u hoeft zich niet te melden, u wordt op afroep geholpen).

Locatie Alphen a/d Rijn

De polikliniek orthopedie in Alphen vindt u op de begane grond. Vanaf de ingang loopt u in de hal tussen de apotheek links en de receptie rechts door. Halverwege gaat u rechtsaf de nieuwe polikliniekgang in en slaat u linksaf. Geheel achterin deze gang aan de linker kant vindt u de polikliniek orthopaedie (nummer 253).

Afspraak maken

Zowel voor afspraken met de orthopaedisch chirurg als voor afspraken met de sportarts kunt u terecht op de poli orthopedie. Ook voor sportblessures kunt u bellen met onderstaand telefoonnummer.

Poli Leiderdorp:             071 - 582 80 59
Poli Alphen a/d Rijn:     0172 - 46 70 59

Hoe bereid ik mij voor op de afspraak?

Zorg dat u goed voorbereid op de afspraak verschijnt. Houdt rekening met tijd die nodig is voor parkeren, voor de intake aan de balie en zo nodig voor het invullen van een vragenformulier over uw klacht. Realiseer dat er meerdere patienten zijn en hoe bondiger u uw klacht weergeeft hoe duidelijker het voor de arts is. Via de link "Tien tips voor patiënten" ziet u tips die kunnen helpen bij de voorbereiding van het consult. (Bron: Medisch Contact 67(12) 2012)